Silky Anti Wrinkles Nano Mask

Perłowa, przeciwzmarszczkowa nanotechlology maska

Opis:

Perłowy płat biocelulozowy o intensywnym działaniu ujędrniającym . Nasączony jest wyjątkowo bogatą mieszanką substancji aktywnych, takich jak: kw. hialuronowy, koenzym Q 10, witamina E, B3, proteiny jedwabiu, ekstrakt z miodu i polifenole z czerwonego wina, aminokwasy, trehalozę. Kwas hialuronowy łączy z sobą włókna kolagenowe i elastynowe w skórze właściwej, wiąże wodę, chroni przed wysuszeniem, wygładza naskórek oraz wspiera właściwości ochronne.  Zabieg przeznaczony dla skóry z widocznymi oznakami starzenia, zwiotczałej oraz pozbawionej sprężystości.

Przeznaczenie: dla skóry z widocznymi oznakami starzenia, zwiotczałej oraz pozbawionej sprężystości

Skład:

  • proteiny jedwabiu
  • kwas hialuronowy
  • witamina E
  • witamina B3
  • koenzym Q10
  • ekstrakt z miodu
  • polifenole z czerwonego wina
  • aminokwasy
  • trehaloza.

Korzyści:

  • spłycenie zmarszczek
  • ujędrnienie skóry
  • optymalne nawilżenie skóry
  • poprawa kondycji
  • ochrona przed nadmierną utratą wody
  • przywrócenie komfortu skóry szarej i zniszczonej.

Propozycja stosowania w profesjonalnych zabiegach kosmetycznych:

  • po mikrodermabrazji
  • oxybrazji
  • pilingu kawitacyjnym
  • pilingu chemicznym
  • oczyszczaniu skóry
  • thermaliftingu RF
  • mezoterapii bezigłowej
  • mezoterapii mikroigłowej
  • jonoforezie
  • sonoforezie
  • przy zabiegu pielęgnacyjnym

Sposób użycia:

Wyjąć płat z opakowania. Odkleić folię zabezpieczającą jedną stronę maski( folia niebieska). Nałożyć na wcześniej przygotowaną skórę. Dopasować do twarzy. Odkleić folię zabezpieczając drugą stronę maski ( folia biała, bardziej sztywna). Pozostawić na 15 – 20 min. Usunąć w jednej części. Pozostałą, niewchłoniętą część serum wmasować w twarz, szyję , dekolt.

INCI: Deionized Water, Coenzyme Q10, Hyaluronic Acid, Silk Protein, Honey Extract, Red Wine Polyphenols, Trehalose, Amino Acids, Moisturizers, Oat Glucan, Vitamin B3, Vitamin E, Xanthan Gum

Pojemność:  1 szt. – 30 g

 
Copyright © 2012 Marcin Wagner
Wszelkie prawa zastrzeżone / All rights reserved